Crònica del concert i la marxa pel cap Salou

Concert 14 de juny:

Divendres a la nit, 65 persones van assistir al concert organitzat per l'assemblea a la Sala Garage de Salou. Sobre les 23:30h va començar el concert, on va tocar en primer lloc el grup Cataskà de Valls, amb versions de grups com Sakalariak o Inadaptats i cançons pròpies amb el seu estil enfocat en la música ska.
Un cop acabat el primer grup, van començar els punxa discos, ja que el grup Estriper Imperial va anul.lar el concert un dia abans de venir a tocar, cosa que ens va obligar a buscar un altre punxa discos. De la mà de Di Farm vem gaudir de tres punxa discos que van fer sonar reggae, soul i altres estils musicals.
Durant tota la nit es va viure un bon ambient, agraïm des d'aquí als companys de Cataskà i Di Farm la seva col·laboració amb l'assemblea.

Marxa pel cap Salou 15 juny:

Diumenge al matí, unes 30 persones es van reunir a la font lluminosa de Salou, per començar la marxa que va transcórrer pacíficament per la zona del cap Salou. Durant el recorregut, es van aturar en alguns punts emblemàtics, on un ambientòleg ens va explicar algunes de les afectacions que tindria el projecte de Bcn World sobre el territori. També es va explicar el procés de privatització que es pretenia fer amb el complex de Lumine de Port Aventura sobre la platja que es troba just davant del complex.
L'únic fet lamentable va ser l'actuació dels mossos d'esquadra, que van identificar un company de l'Assemblea, justificant-se dient que no havíem comunicat la marxa, una marxa que no alterava el trànsit i que era pacífica. Des d'aquí denunciem un cop més, la opacitat i repressió cap a la llibertat d'opinió que envolta el Bcn World.




Entrades populars d'aquest blog

COMUNICAT: Aturem Bcn World i GEPEC-EdC denunciem l’operació de compra dels terrenys de la Caixa per part de la Generalitat de Catalunya per 120 milions d’euros

COMUNICAT: Aturem Bcn World presentem al·legacions a la modificació del PDU del CRT de Vila-seca i Salou

COMUNICAT: El TSJC declara nul el Pla Director Urbanístic de Bcn World i estima parcialment els arguments d’Aturem Bcn World i GEPEC-EdC