Les JERC aproven una resolució de rebuig a Bcn World

En una resolució aprovada aquest diumenge 15 de desembre al Consell Nacional de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), a petició de les JERC del Camp de Tarragona, s'ha mostrat un contundent rebuig al projecte de Bcn World.

Els motius esgrimits i que han estat aprovats per unanimitat, són que Bcn World no correspon al model de desenvolupament econòmic, urbanístic i social que li correspon als Països Catalans. Les JERC destaquen que el tipus de llocs de treball que aportarà el projecte de BCN World a les nostres comarques contradiu el model de producció, basat en el coneixement, la qualitat i per la capacitat de renovar-se i d’emprendre en un món de canvis constants.

Per altra banda la formació juvenil critica la reforma legislativa que el Parlament de Catalunya està tramitant; les JERC s'oposen totalment a concedir rebaixes fiscals i legislatives a un projecte que no aporta res més al territori que l’acull que un increment de la ludopatia i dels drames familiars que poden derivar d’aquesta.

Podeu llegir el text complet de la resolució en el següent enllaç.

Imatge dela presentació de la resolució contra Bcn World al Consell Nacional
de les JERC celebrat el 15 de desembre de 2013
(Foto: JERC)

Entrades populars d'aquest blog

COMUNICAT: Aturem Bcn World i GEPEC-EdC denunciem l’operació de compra dels terrenys de la Caixa per part de la Generalitat de Catalunya per 120 milions d’euros

COMUNICAT: Aturem Bcn World presentem al·legacions a la modificació del PDU del CRT de Vila-seca i Salou

COMUNICAT: El TSJC declara nul el Pla Director Urbanístic de Bcn World i estima parcialment els arguments d’Aturem Bcn World i GEPEC-EdC