divendres, 23 de maig de 2014

CRIDA URGENT EN SUPORT A MULTIREFERÈNDUM #TothomAtaula

Companys i companyes,

Arran de la voluntat de la Junta Electoral Central d'impedir el Multireferèndum previst pels propers 24 i 25 de maig us fem arribar la nostra postura.

La Plataforma Aturem BcnWorld, com a grup promotor d'una pregunta al Camp de Tarragona en aquest primer Multireferèndum, reiterem el nostre compromís amb aquesta iniciativa de democràcia directa. Considerem que els tres criteris amb els que es basa l'acord de la Junta Electoral Central són inconsistents per tal d'anul·lar un acte que parteix de la pluralitat política i que en cap cas té voluntat d'influenciar o substituir les eleccions de representants Europeus de diumenge. Creiem fermament que la democràcia representativa o indirecta no pot ser excloent d'altres formes de democràcia. Per això, no entenem perquè partits com PP, PSOE, UPyD o Vox, s'han manifestat contraris a permetre aquest acte.

En aquest sentit, donem ple suport al recurs contenciós administratiu presentat i esperem que aquest sigui resolt abans de dissabte. Tot i això, compartim amb la resta de promotors de Multireferèndum, que no podem esperar-nos amb els braços creuats. Volem decidir de forma col·lectiva i directa, ja sigui des del nostre municipi, el nostre territori com al conjunt de l'àmbit català.

Per tot plegat, creiem que la resposta més adequada a la Junta Electoral és:

a) Augmentar el nombre de taules de vot al Multireferèndum al Camp de Tarragona i a tots els racons del territori català. En aquest vídeo trobareu com donar d'alta una mesa de vot: https://www.youtube.com/watch?v=QwFLN03zHaA

b) Donar suport a les taules ja existents pels dies de la votació i que poden trobar-se a la web: http://www.multireferendum.cat/vota-2/

c) Animar a votar públicament i al vostre entorn més immediat.

Perquè les regles de la democràcia no siguin el joc d'uns pocs, reconstruïm-la entre tots!

Assemblea Aturem BcnWorld, 23 de maig de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada