dilluns, 22 d’abril de 2013

Desmuntant Bcn World

L’Assemblea Aturem Bcn World presenta un recull de premsa en la que visibilitzen la poca solidesa del projecte

Després de més de mig any que el Govern de la Generalitat de Catalunya presentés el projecte del Bcn World, que havia de suposar un revulsiu econòmic i turístic pel país, a hores d’ara el projecte està plegat d’ombres i incerteses.

L’Assemblea Aturem Bcn World, que va néixer al Camp de Tarragona per denunciar la manca de participació, el model de turisme i consum que es vol promoure, així com l’impacte ambiental i social de Bcn World, presenten un recull de premsa en la que demostren que Bcn World és del tot insostenible. Divergències d’opinions públiques, incerteses en el contingut del projecte, indefinició de la tipologia d’inversions que s’esperen i declaracions creuades, aquestes són només algunes de les conclusions que s’extreuen d’aquest recull periodístic.

Aquest pretén ser el primer informe que emet l’Assemblea i properament se’n publicaran més i que incidiran en altres aspectes del Bcn World, com per exemple l’afectació a la costa, als espais naturals, l’especulació sobre els terrenys del projecte, entre d’altres.

Descarrega't l'informe fent clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada