Crits d'Aturem Bcn World a la presentació del projecte

L'Assemblea Aturem Bcn World, amb el suport de diferents col·lectius, entitats, plataformes i persones del Camp de Tarragona, va mostrar ahir el seu rebuig al projecte de Bcn World que es presentava a la Cambra de Comerç de Tarragona.

En l'acte de presentació, reservat a premsa i polítics, els promotors i inversors del projecte van constatar que no hi ha inversió pel projecte global i només han estat capaços de trobar inversors per una ínfima part del Bcn World.

El nou suposat disseny del Bcn World inclourà una zona dedicada a les smart cities, tot i que van deixar clar que aquesta serà la última fase, una zona verda de 220 hectàrees, de les quals 90 són els actuals camps de golf i 15 la Sèquia Major, i la zona de resorts amb casinos, centres comercials outlets, hotels i apartaments a la venda. Només un dels sis resorts previstos és el que té inversors garantits.

Properament i després de revisar a fons la informació proporcionada ahir, l'Assemblea valorarà públicament el nou projecte presentat ahir i anunciarà les accions de protesta, rebuig i construcció d'alternatives al Bcn World.

L'Assemblea també vol denunciar que el cos dels Mossos d'Esquadra van identificar a 6 persones que lliurement s'estaven manifestant en contra del projecte, sense que aquestes haguéssin protagonitzat cap tipus d'acte violent. De nou es constata que les forces d'ordre públic estan al servei dels interessos privats.

Aturarem Bcn World!



Entrades populars d'aquest blog

COMUNICAT: Aturem Bcn World i GEPEC-EdC denunciem l’operació de compra dels terrenys de la Caixa per part de la Generalitat de Catalunya per 120 milions d’euros

COMUNICAT: Aturem Bcn World presentem al·legacions a la modificació del PDU del CRT de Vila-seca i Salou

COMUNICAT: El TSJC declara nul el Pla Director Urbanístic de Bcn World i estima parcialment els arguments d’Aturem Bcn World i GEPEC-EdC